Float Tech tehnologija

Šta je FLOAT TECH?

Float Tech je zajednični naziv za najnovija tehnološka rešenja primenjena u izradi ovih modela zaštitne obuće koja podrazumevaju insistiranje na maksimalnoj udobnosti cipela koje imaju najveći nivo zaštite i koje su napravljena od najnaprednijih materijala.

Da bi se to postiglo, koriste su EVA pena i poliuretan niske gustine. Tokom proizvodnje đona koristi se posebna tehnologija obrade na etilen-vinil acetatu ili poliuretanu, sa ciljem da se stvori obuća izuzetne lakoće, vrhunske udonbnosti i fleksibilnosti uz zadržavanje maksimalne zaštite i bezbednosti i u najzahtevnijim uslovima rada.

Uz to, korišćeni su pažljivo birani materijali koji garantuju dugotrajnost, maksimalnu sigurnost i stabilnost.

Posebna novost je i korišćenje memorijske pene prilikom izrade uložne tabanice, koja se prilagođava svakom obliku stopala i pruža izuzetnu udobnost, smanjuje zamor i pruža osećaj  “kao da plutate”.

Optimalana ponuda modela, zavisno od korišćenih materijala, za širok spektar poslova i uslova rada, omogućava da svako izabere najbolje rešenje za svoju delatnost i potrebe.

Prilikom osmišljavanja cipela iz ove kolekcije korišćenja su najsavremenija dizajnerska rešenja i iskustva proizvođača sportske obuće, čime se postiglo da tokom rada imate osećaj najudobnijih sportskih patika uz najveću bezbednost za vaša stopala.

fleksibilnost_i_udobnost ekstra_lake memorijska_pena paropropusnost maksimalna_zastita

• Udobnost i fleksibilnost

• Izuzetna lakoća

• Uložna tabanica od memorijske pene

• Paropropusnost (stopalo diše)

• Maksimalna zaštita i bezbednost 

Leon S3 Rubi S3