Kupovina je moguća kako za pravna lica (virmansko plaćanje) tako i za fizička lica (internet prodaja, slanjem robe putem kurirske službe na otkup). Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije.

CENE

Iskazane cene proizvoda su maloprodajne cene (MP cene), sa uračunatim PDV, osim kada je drugačije navedeno.
Valuta plaćanja je isključivo srpski dinar (RSD).
Istaknute cene važe isključivo za kupovinu preko interneta.
Cene ne obuhvataju troškove dostave do kupca.
Cene se redovno ažuriraju. U slučaju promene cena većeg broja artikala (u slučaju promene kursa, tržišnih poremećaja, promena cena dobavljača i sl.) može doći do privremenog zakašnjenja u ažuriranju cena, kada će Inex zaštita d.o.o. kontaktirati kupca po kreiranju upita-porudžbine. U slučaju da nije saglasan sa cenama ili uslovima prodaje koji su drugačiji od onih navedenih na sajtu, kupac ima pravo da odustane od kupovine.
U slučaju da kao cena stoji "O RSD" reč je o ceni koja nije ažurirana (uneta) ili proizvodu koji više nije dostupan.


NAČIN KUPOVINE

Kupac obavlja kupovinu unosom količine, veličine, boje i ostalih bitnih karakteristika proizvoda na stranicama sajta dodavaljem u listu za upit (dugme: Dodaj u listu za upit). Kupac u svakom trenutku može pogledati sadžaj izabranih proizvoda, klikom na dugme Sadržaj liste za upit i izvršiti korekciju klikom na Vidi korpu. Po okončanju kupovine (dodavanja artikala u listu) kupac klikom na Kreiraj upit unosi potrebne podatke za realizovanje kupovina i klikom na dugme Pošalji upit kreira porudženicu odnosno šalje upit. Po kreiranju porudžbine i Inex zaštita do.o. i kupac će dobiti informaciju o kreiranoj porudžbini. Po dobijanju porudžbine, ovlašćena osoba Inex zaštite će kontaktirati I obavestiti ga o raspoloživosti robe, eventualnim bližim detaljima i statusu porudžbine.

RASPOLOŽIVOST ARTIKALA

Svi artikli na našem sajtu deo su naše prodajne ponude što ne podrazumeva da su raspoloživi na lageru u svakom trenutku. Kod svakog artikla je naveden indikator raspoloživosti “na lageru” ili “na upit” što znači da je artikal lagerskog tipa, odnosno uglavnom raspoloživ za isporuku u roku predviđenom Uslovima prodaje; odnosno da se artikal može poručiti “na upit” tj. samo po zahtevu kupca, u roku dužem od navedenog iz Uslova prodaja, kada će kupcu naknadno biti predočen očekivani rok isporuke.
Raspoloživost artikala se može proveriti pozivom na telefon ili slanjem e-maila.
U slučaju kada kupac kreira upit, odnosno porudžbenicu, za artikle koji nisu više dostupni ili dostupni u roku iz Uslova prodaje, prodavac će kontaktirati kupca pre slanja robe.

ROK ISPORUKE

Uobičajen rok isporuke za artikle raspoložive na lageru, za koje prodavac potvrdi raspoloživost kupcu je do 3-5 radnih dana (bez subote i nedelje). Pod rokom isporuke se podrazumeva rok od trenutna prijema i potvrđivanja porudženice od strane prodavca kupcu do trenutka isporuke tj. slanja iz magacina prodavca. Uobičajeni rok prispeća robe do kupca je 1 radni dan. Rok prispeća zavisi od poslovne politike kurirske službe koja vrši dostavu. U slučaju kašnjenja prispeća, koje je u nadležnosti kurirske službe, prodavac ne snosi odgoornost.

NAČIN ISPORUKE

Robu šaljemo kurirskim službama u skladu sa Ugovorima o saradnji: BEX ili City Express. Prodavac će kupca informisati o načinu i danu slanja robe.

CENA ISPORUKE (DOSTAVE) ROBE

Troškove isporuke snosi kupac. Robu uobičajeno isporučujemo kurirskom službom BEX Express. Troškovi dostave iznose, za uobičajene pakete, 325 dinara bez pdv po paketu (390 dinara sa uračunatim PDV-om). Do promene može doći zavisno od promene cena i uslova kurirske službe.  Cena isporuke može odsupiti od navedene u slučaju nestanardne pošiljke ili u slučaju promene cena usluga kurirske službe.

Kupac prilikom prijema pošiljke plaća kuriru vrednost poručene robe uvećanu za troškove dostave.

Za sve pojedinačne kupovine čija je ukupna vrednost veća od 8.000 RSD, dostava je besplatna. Ovo se odnosi samo na internet prodaju, odnosno porudžbine kreirane preko sajta, po redovnim ili akcijskim MP cenama (bez eventualnih iskazanih popusta ili drugih posebnih uslova).

Molimo da pročitate i deo Opšti uslovi korišćenja

Ukoliko imate bilo koju nedoumicu ili pitanje u vezi sa načinom, procesom ili uslovima kupovine možete nas kontakirati na onlineshop@inex-zastita.co.rs ili putem telefona 063/695-868 ili 035/8-222-917.