BRENDIRANJE PROIZVODA / štampa, vez

Inex zaštita u svom sastavu ima štampariju u okviru koje možemo kvalitetno, brzo i povoljno da odštampamo vaš logo, natpis, imena radnika i šta god smatrate da će učiniti vašu opremu prepoznatljivom, bez obzira da li je reč o radnoj odeći, majicama, kačketima, šlemovima…

Zahvaljujući inovacijama u domenu štampe, možemo po izuzetno povoljnim uslovima da radimo i male tiraže, pojedinačnu štampu i slično.

Štampom kod nas, na jednom mestu opremićete se odećom i dobiti optimalno rešenje za štampu u zavisnosti od tipa tkanine vaše odeće, boja, dizajna i slično, savet oko idejnog rešenja ili pripremu.

Takođe, kod nas možete dobiti i uslugu veza na odevnim predmetima.

DIZAJNIRANJE PROIZVODA 

Ukoliko ne možete u okviru postojećeg asortimana modela odeće da izaberete najbolje rešenje za vas (bez obzira da li je u pitanju model, tkanina, boja, potrebna zaštita) ili jednostavno želite da budete unikatni i prepoznatljivi na tržištu, možete nam se obratiti kako bismo dizajnirali odeću u skladu sa  vašim idejama.

Mogućnost kombinovanja boja i dizajnerskih rešenja su praktično neograničeni a i izbor materijala koji nam je raspoloživ je veliki.

Zahvaljujući činjenici da Inex zaštita poseduje sopstveni dizajn centar i proizvodnju, vaše želje možemo pretvoriti u stvarnost.

DIZAJN ETIKETA 

Kako bismo zaokružili uslugu označavanja proizvoda, u okviru štamparije imamo i mogućnost proizvodnje trajnih ušivenih etiketa za vašu radnu odeću, majice i slično, prema vašem dizajnu, sa vašim logotipom i obeležjima.