• Barijera PRO za dezinfekciju obuće
  • Barijera PRO za dezinfekciju obuće
  • Barijera PRO za dezinfekciju obuće
  • Barijera PRO za dezinfekciju obuće

Barijera PRO za dezinfekciju obuće

Cena: MP cena 6.684,00 RSD

Trajna barijera za dezinfekciju obuće, vrhunskog kvaliteta, namenjena za veće objekte, kompanije i institucije (škole, vrtići, institucije, banke, sedišta kompanija) ali i sve objekte u kojima je frekvencija ulaska ljudi veća i gde je potrebno trajno rešenje.

Dezobarijera treba redovno dopunjavati propisanim rastvorom sredstva za dezinfekciju (preporuka je rastvor natrijum hipohlorita) kako bi sprečilo širenje zaraze i unošenje kontaminacije u radni prostor.

PRO dezobarijera je dimenzije 920 x 580 x 28 mm. Napravljena je od plastificiranog lima debljine 1,5 mm, oborenih ivica, sa gumama protiv klizanja sa donje strane. Ugrađen je visokokvalitetni sunđer (tip R3530) debljine 25 mm koji je pogodan za učestalo i dugo korišćenje.

NAČIN KORIŠĆENJA DEZINFIKACIONE BARIJERE:

Prilikom prve upotrebe, sunđer je potrebno pre nanošenja dezinfikacionog sredstva natopiti sa 1,5 lit. vode, te nakon toga sipati 3 dl propisano dezinfikaciono sredstvo. Dezinfikacino sredstvo redovno dosipati u barijeru, zavisno od frekvencije ulaska, spoljne temerature i sl. pri čemu treba koristiti adekvatnu zaštitnu opremu. Barijeru treba postaviti na ulasku u objekat. Prilikom prelaska barijere, potrebno je sa obe noge ugaziti na sunđer, sačekati par trenutaka i proći.

Šifra: 8550521
Proizvođač:

Odgovaramo na Vaša pitanja

Povezani proizvodi